112

Politie vindt verdwaalde peuter op straat in Roosendaal

De politie in Roosendaal heeft woensdagavond een verdwaalde peuter gevonden op de Flintdijk in Roosendaal. De hulpdienst overweegt een foto van de jongen te publiceren in hoop dat hij dan herkend wordt. Zijn ouders zijn namelijk nog steeds niet in beeld.

”Wij hopen het mannetje weer snel te herenigen met zijn ouders of familie, maar omdat zijn ouders zich nog niet hebben gemeld overwegen wij het om later een foto te publiceren van de jongen.” De peuter werd in de nacht in een pleeggezin opgevangen en is daar nu nog steeds. Volgens de politie gaat het goed met hem.

 

Volgens de politie heeft zich nog niemand voor het jongetje gemeld. Er kwam donderdagochtend wel een bericht binnen van iemand die dacht te weten waar het jongetje thuishoorde, maar dat bleek niet zo te zijn.

De gemeente is ingeschakeld om te helpen. Agenten gaan ook met een foto langs consultatiebureau’s om er achter te kunnen komen wie de peuter is.

‘Spreekt niet goed’

De peuter werd gevonden door een buurtbewoner in het pikkedonker. Volgens de politie is het jongetje tussen de 1 en 2 jaar oud en praat nog niet heel goed. Het kindje heeft een getinte huid en kort zwart haar, mogelijk is hij van Pakistaanse of Indiaanse afkomst.

Verder is hij gekleed in een zwarte leren jas met daaronder een spijkerbroek. Hij draagt zwarte Adidas schoenen en heeft een blauwe-groene speen aan een rood-wit koord met daarop een piratenplaatje. Het kindje draagt ook twee oorringen.

Neem direct contact op met de politie als u het signalement herkend. Dat kan via 0900-8844.

ANP/Redactie