112

Politie: 'Nsimire laat iets van je horen'

De politie doet nogmaals een dringende oproep: wie weet waar de 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag is? In de hoop dat er iemand is die meer weet, brengen ze informatie uit het onderzoek naar buiten. Het meisje wordt al sinds zaterdag 28 juli vermist.

Nsimire blijkt de dag na haar verdwijning te hebben gereisd met bus 21 en tram 4. Op zaterdag 28 juli checkte ze uit bij de halte aan de Tienhovenselaan. In de dagen erna staat haar telefoon een paar keer kort aan, steeds ‘s nachts. Op 1 augustus in de omgeving van het Newtonplein, de Lijnbaan en het Buitenom en op 2 en 4 augustus opnieuw bij het Newtonplein. Daarna blijft haar telefoon uit. De politie hoopt dat mensen haar op die plekken misschien hebben gezien.

Lees ook: Vader vermiste Nsimire (14): ‘Kom alsjeblieft thuis!’

Begin augustus hebben mensen nog flyers uitgedeeld rondom Rotterdam Centraal om aandacht te vragen voor de vermissing van het jonge meisje.

Djayla en Melanie, twee goede vriendinnen van Nsimire, hopen ook dat ze snel wordt gevonden, want ze missen haar ontzettend. ”Elke dag denken wij aan Nsimire, en dan missen wij haar. Haar vermissing heeft een grote impact op onze levens.”

Als u een tip heeft over de verblijfplaats of over de gezondheid van Nsimire kunt u de politie bellen via 0800-6070, of via WhatsApp op het nummer 06-17214856. Anoniem bellen kan via 0800-7000.