112

Jonge verdachten vast na dodelijke steekpartij Vlissingen

In de Kasteelstraat in Vlissingen is een 28-jarige man om het leven gekomen bij een steekpartij. Het slachtoffer werd door de politie gewond op straat aangetroffen en overleed niet veel later. Een 17-jarige jongen uit Vlissingen en een 22-jarige vrouw zijn aangehouden.

Uit onderzoek bleek dat er een man was gevlucht. Een zoektocht leidde naar een 17-jarige jongen uit Vlissingen, die is aangehouden. Bij een woning in de Kasteelstraat werd een 22-jarige vrouw gearresteerd. Haar woonplaats is nog niet bekend. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de steekpartij.

De hulpdiensten werden rond 02.25 uur naar de straat gestuurd nadat een incident was gemeld ter hoogte van de kruising met de Lammensstraat. Op straat lag een zwaargewonde man. Naast diverse politie-eenheden werden ook twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is uiteindelijk toch niet meer gekomen.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Daar is hij later overleden, zo heeft de politie bekendgemaakt.

Beeld: Provicom