Dieren

Jonge hond met gebroken poot gevonden in Rotterdam, eigenaar niet bekend

Deze week is er een jonge hond gevonden met een gebroken poot in Rotterdam-zuid. De pup werd gevonden door een voorbijganger in het riet langs de Maeterlinckweg. De dierenbescherming heeft het hondje ondergebracht bij het dierenasiel in Spijkenisse.

De vier maanden oude hond loopt volgens de medewerkers van het asiel al zeker een maand rond met zijn verwonding, verder is het dier ook ondervoed. Het is niet bekend wie de eigenaar is van de Amerikaanse Staffordshireterriër, de hond is niet gechipt en ook niet als vermist opgegeven. De Dierenbescherming hoopt dat het baasje van het dier zich alsnog meldt. Naast dat zij op zoek zijn naar het baasje is de organisatie ook op zoek naar een dierenarts die het pootje van de pup kan redden.

Het asiel heeft het hondje Trip genoemd en heeft hem bij een andere hond in het hok geplaatst. Zodat hij niet weer helemaal alleen is. Om de dure ingreep te kunnen betalen vraagt de dierenbescherming om de dierenopvang in Spijkenisse te steunen met donaties. Het ingezamelde geld zal niet alleen gebruikte worden voor Trip’s operatie maar wordt ook om de andere dieren in het asiel te blijven helpen.

Pup met oude breuk

Pup gevonden in het riet😔. Met een oude breuk, zie foto. Wie kent deze pup?

Posted by Dierenopvangcentrum Spijkenisse on Tuesday, December 11, 2018