112

Eigenaar makelaar Hilversum verslagen na brand

De eigenaar van bedrijfsmakelaar Castena Bas Bakker staat er woensdag verslagen bij nadat er brand is uitgebroken in zijn pand aan de Arena in Hilversum. Volgens de politie is de kans groot dat de brand is aangestoken.

Hij heeft geen idee wie dit hem aan zou willen doen. bas, de eigenaar van Castena zegt dat hij zelf geen vijanden heeft. ”Ik zou niet weten wie mij dit aan zou willen doen.” In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er twee pogingen gedaan om brand te stichten in het pand. Volgens de politie is de brand naar alle waarschijnlijkheid aangestoken.

De eerste poging was rond 02.00 uur toen werd er een raam ingegooid. ”Toen is er waarschijnlijk ook al een poging gedaan om er brand te stichten,” vertelt Bakker. De politie bracht toen Bas op de hoogte van het incident en dichtte het pand. Nog geen zes uur verder lukt het de dader(s) alsnog om brand te stichten.

Eigenaar Bas blijft met vragen over: ”Wie heeft dit op zijn geweten? En vooral waarom?” De vlammen zijn niet overgeslagen naar het naastgelegen pand maar de schade binnen het pand is groot. Klein pluspuntje voor Bakker is dat er geen gegevens verloren zijn gegaan. ”Wij werken in de cloud, dus alle gegevens van klanten zijn in ieder geval wel veilig.”

Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.