Opmerkelijk

C2A: Na een maand ploegen over de Zuidpool zijn Edwin en Liesbeth nog steeds niet thuis

Het team van Clean2Antarctica is na bijna een maand rijden op de ijsvlaktes van Antarctica weer aangekomen op base camp Union Glacier. De expeditieleden werden tweede Kerstdag feestelijk onthaald en konden gelijk aanschuiven aan het het Kerstdiner.

Voorlopig moeten Edwin en Liesbeth nog even op Antarctica blijven, want door het slechte weer worden de vluchten af en aan gecanceld.

Clean2Antarctica project

Het project Clean2Antarctica is een unieke expeditie richting de zuidpool en weer terug. Expeditieleider Edwin ter Velde onderneemt dit samen met zijn vrouw Liesbeth. De expeditieleden rijden op Antarctica met hun zelfgebouwde wagen van afvalplastic die rijdt op zonne-energie.

Het doel van het Clean2Antarctica project is om mensen te inspireren om minder weg te gooien en beter voor onze aarde te gaan zorgen. Edwin en Liesbeth ter Velde streven naar een meer circulaire samenleving en alleen dat kunnen we samen creëren.

Elke vrijdag om 17:00 uur verschijnt op hartvannederland.nl en op de Facebookpagina van Hart van Nederland het laatste nieuws over deze expeditie.

In deze 35e wekelijkse update:

  • Het team is veilig terug op het basecamp
  • Kerst vieren op Antarctica

Volgende aflevering: vrijdag 4 januari 2019 om 17:00 uur.