Opmerkelijk

C2A: Het slechtste seizoen ooit op Antarctica, Edwin wordt er gek van

Het team van Clean2Antarctica is na bijna twintig dagen rijden richting de geografische zuidpool noodgedwongen omgekeerd. De expeditieleden hebben na het slechte weer te weinig dagen over om de Zuidpool te kunnen halen en weer op tijd terug te zijn voor het laatste vliegtuig naar huis.

Het doel is niet gehaald, maar de missie is zeker geslaagd. Het team heeft laten zien dat je met afvalplastic grootse dingen kan doen. De weg terug is nog lang en vol gevaren.

Clean2Antarctica project

Het project Clean2Antarctica is een unieke expeditie richting de zuidpool en weer terug. Expeditieleider Edwin ter Velde onderneemt dit samen met zijn vrouw Liesbeth. De expeditieleden rijden op Antarctica met hun zelfgebouwde wagen van afvalplastic die rijdt op zonne-energie.

Het doel van het Clean2Antarctica project is om mensen te inspireren om minder weg te gooien en beter voor onze aarde te gaan zorgen. Edwin en Liesbeth ter Velde streven naar een meer circulaire samenleving en alleen dat kunnen we samen creëren.

Elke vrijdag om 17:00 uur verschijnt op hartvannederland.nl en op de Facebookpagina van Hart van Nederland het laatste nieuws over deze expeditie.

In deze 34e wekelijkse update:

  • Het team is omgekeerd. Hoe was het om die knoop door te hakken?
  • De terugweg is nog lang en vol van gevaren
  • Edwin wordt gek en kan geen wit meer zien

Volgende aflevering: vrijdag 28 december om 17:00 uur.

Schrijf je hier in op de Clean2Antarctica nieuwsbrief en mis niks van dit waanzinnige project!