Man meters meegesleurd door auto

Een 21-jarige man is dinsdagnacht in Amsterdam meegesleurd aan een auto na een verkeersruzie. De bestuurder van de auto ramde nog een aantal andere auto’s en fietsen voordat hij tot stilstand kwam.

De Amsterdammer reed op zijn scooter toen hij op de Ceintuurbaan door een Franse auto werd aangereden. Hij kwam verhaal halen vanwege de schade aan zijn tweewieler. Terwijl hij bij de voorportier staat, geeft de automobilist opeens gas. Hij sleurt de man mee. Een vrouw op een scooter erachter ziet het gebeuren. Zij rijdt erachteraan om het te filmen als bewijsmateriaal.

Hij racet vervolgens door rood en raakt aan aantal auto’s en fietsen die langs de weg geparkeerd staan. De man houdt zich met één hand stevig vast om te voorkomen dat hij zou vallen, met de andere belt hij het alarmnummer.

Een paar straten verderop komt de auto na een botsing tot stilstand. De bestuurder en vrouwelijke passagier zetten het op een lopen en zijn nog altijd voortvluchtig. De Amsterdammer loopt alleen een verwonding aan zijn knie op.

Bent u of kent u diegene die wordt meegesleurd door de Franse auto dan komen wij graag met u in contact. Bel naar de tiplijn: 020- 800 77 77 of mail naar hart@sbs.nl.