Politiek

Rob Geus interviewt Geert Wilders voor Stem van Nederland

SBS6-presentator Rob Geus heeft PVV-leider Geert Wilders geïnterviewd voor het programma Stem van Nederland.

De man die bekend is van onder meer de Smaakpolitie, praat met de politicus over problemen in de ouderenzorg. Een foto van het interview heeft tot veel commotie geleid bij andere media.

In Stem van Nederland worden de belangrijkste thema’s door vijf SBS6-gezichten besproken met de mensen in het land. De BN’ers leggen vervolgens de vragen die er spelen aan de lijsttrekkers van de politieke partijen voor. De uitzending wordt gepresenteerd door Sandra Schuurhof, Marlayne Sahupala en Selma van Dijk.

Kloof

Maurice de Hond heeft in opdracht van Hart van Nederland onderzocht wat voor de burgers de vijf belangrijkste thema’s zijn met het oog op de verkiezingen van 15 maart. Dat bleken criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg en sociale zekerheid te zijn.

Elk thema wordt ‘geadopteerd’ door een bekend SBS6-gezicht: Lucille Werner (criminaliteit), André van der Toorn (immigratie), Patty Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) en Kees Tol (sociale zekerheid).

Lukt het de SBS6-gezichten om de kloof te dichten en verandert dit iets aan het stemgedrag van de mensen in de studio en van de kijker thuis? Wat is straks de Stem van Nederland?

Stem van Nederland is woensdag 8 maart om 20.30 uur te zien op SBS6.