112

Ravage bij sigarettenroof supermarkt Enschede

In de nacht van zondag op maandag is er een ravage aangericht bij een sigarettenroof bij een supermarkt in Enschede. Twee verdachten zijn op heterdaad aangehouden.

De politie kreek zondagnacht een melding van een inbraak bij de Albert Heijn aan de Zonstraat bij het winkelcentrum in de wijk Twekkelerveld. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen werd een ravage aangetroffen in de winkel. De pui van de winkel was ingeslagen. In de winkel lagen pakjes sigaretten verspreid. De balie waar de sigaretten liggen bleek te zijn vernield.

De politie is direct een onderzoek gestart en heeft in de omgeving twee personen kunnen aanhouden. De twee gingen er vandoor op een scooter. Zij konden door politie worden klemgereden in een straat bij de supermarkt in de buurt.

Het is niet de eerste keer dat deze vestiging het slachtoffer is. Enkele maanden geleden hadden krakers het nog voorzien op de pinautomaat in de winkel. De laatste weken werden soortgelijke sigarettendiefstallen gepleegd bij verschillende vestigingen van de Albert Heijn in Hengelo.

Beeld: SPS Media