112

John van den Heuvel vindt kidnapper Insiya

John van den Heuvel heeft in Mumbai de kidnapper van de driejarige Insiya opgespoord en het vermoedelijke schuiladres van het Nederlandse meisje achterhaald. Dit blijkt uit een speciale aflevering van het programma Ontvoerd die donderdag op Videoland verscheen.

John hoopt met het alvast vrijgeven van de beelden, die in het voorjaar op RTL4 worden uitgezonden in het nieuwe seizoen van Ontvoerd, dat er aandacht blijft voor de kidnap-zaak.

John van den Heuvel: “Hoewel Insiya nog altijd in India wordt vastgehouden, houden we hoop op een goede afloop. Iedere vorm van aandacht voor de zaak kan helpen bij een oplossing. De ontvoering van deze peuter mág niet in de vergetelheid raken. Volwassen mensen moeten toch in staat zijn een kind een normale omgang met vader én moeder te gunnen en te geven.”

De inmiddels driejarige Insiya Hemani werd door haar vader ruim een jaar geleden naar India ontvoerd. Handlangers van haar vader sleurden de peuter uit haar huis in de Watergraafsmeer in Amsterdam en vlogen het meisje naar India.