112

Dieven komen 's nachts gratis shoppen

Drie inbrekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag hun slag geslagen in een damesmodewinkel in het centrum van het Limburgse Horst.

Ze sloegen de glazen gevel van de zaak aan diggelen en sleepten vervolgens armenvol kostbare kleding en schoenen naar buiten, zo de kofferbak van een gereedstaande auto in.

Buurtbewoners werden rond half een opgeschrikt door glasgerinkel. Terwijl de politie werd gebeld, legden ze de inbrekers vast. De beelden zijn inmiddels aan de politie overgedragen en er is aangifte gedaan. Helaas is het kenteken van de vluchtauto afgeplakt en daardoor onherkenbaar. Mogelijk zijn de daders eerder op verkenning geweest in het winkelcentrum. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Nieuw bij Heerenstraat: late night shopping! Gratis toegang tot de winkel via onze prachtige (inmiddels met een koevoet aan diggelen geslagen) glazen pui, gratis parkeren op de stoep (Audi-met-afgeplakt-kenteken-parking-only) en dameskleding en – schoenen af te halen voor nop.**Actie uitsluitend geldig op alle artikelen met een prijskaartje en een veiligheidslabel. #1april #grapje #30maart #inpakkenenwegwezen #ietsmetvanandermansspullenafblijven

Posted by Heerenstraat on Wednesday, March 29, 2017