Arrestatie voor twee doden in hotel Arnhem

De politie heeft vrijdagavond een 47-jarige man opgepakt die verdacht wordt meer te weten van de dood van een man en een vrouw in een hotel in Arnhem.

Al de hele dag wemelt het van de politie in Arnhem. Niet alleen bij hotel Rembrandt aan de Patersstraat, waar donderdagavond twee doden werden gevonden, ook verspreid over de stad zijn veel agenten te zien. Zij doen onderzoek naar een mysterieus bloedspoor dat zo’n twee kilometer lang zou zijn.

De vraag is natuurlijk of beide zaken met elkaar te maken hebben, maar daar kan de politie nog niets over zeggen.  Intussen draait de geruchtenmachine volop. Eén van de doden zou de eigenaar van het hotel zijn, Bennie Peters. Hij zou daar zijn gevonden met een dakloze vrouw. En hoewel de politie nog niet heeft bevestigd dat er sprake is van een misdrijf in het hotel dat al een tijd te koop stond, wordt in de buurt beweerd dat de dader gewond is geraakt en op zijn vlucht het bloedspoor heeft achtergelaten.

Feit is dat er donderdagavond in het hotel een alarm afging, waarna de politie twee overleden personen in het pand aantrof. Verder was er op dat moment niemand aanwezig. De politie heeft bevestigd dat het gaat om een man en een vrouw. Er wordt ernstig rekening gehouden met een misdrijf.

De politie is nog op zoek naar een mogelijk belangrijke getuige: een man die donderdag rond 19.30 uur op zijn scooter vanaf de Patersstraat over de Jansbuitensingel reed.

http://www.kijk.nl/video/AXfQh31xDK70?autoplay=0