112

Zoektocht naar vermiste Siebe Viegers (26) uit Enkhuizen

De politie is sinds een paar dagen op zoek naar de vermiste 26-jarige Siebe Viegers uit Enkhuizen. Gisteren werd er door de politie met sonarapparatuur en speurhonden naar de jongen gezocht, maar dit leverde niets op.

Siebe is sinds 15 februari vermist. Hij was met een vriend in een café aan de Westerstraat in Enkhuizen en ging daar rond 02.30 uur weg. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Een speciaal team van de politie zocht gisteren bij de Oosterhaven, het Wilhelminaplantsoen en op de Dreef in Enkhuizen, maar helaas zonder resultaat. Er was geen specifieke aanleiding om daar te zoeken, liet de politie toen weten.

Signalement

Siebe is ruim twee meter lang en zeer slank, maar wel atletisch. Hij heeft half lang donkerblond haar, een snor en een sikje, een blanke huidskleur en hij spreekt Nederlands. Hij draagt een zwarte leren jas, een groene bonte muts met buttons van bandjes, een zwarte skinny jeans, een shirt of overhemd en zwarte Converse schoenen met ACDC erop. Qua sieraden draagt hij een touwtje met een geel vredesteken, een zilveren kettinkje met een vierkanten hangertje van hout en een zilverkleurig kettinkje van Lord of the Rings.