Ned-Mex: Hoe is het met meisje van haatlied Mexico?

Heeft Oranje woensdagavond net zoveel geluk als tijdens het WK en pakken we opnieuw winst tegen Mexico? De laatste keer dat we tegenover de Mexicanen stonden, tijdens de achtste finale in Fortaleza, wist Nederland een achterstand van 1-0 in de laatste 5 minuten om te zetten in een 2-1-overwinning. Hoe gevoelig die wedstrijd bij de Mexicanen ligt, weet de Groningse Curly als geen ander. Haar anti-Mexico-liedje is een enorme hit op internet.

Vlak na de beruchte WK-wedstrijd plaatste een 15-jarige Mexicaanse een anti-Oranjelied op YouTube. Haar nummer werd dé internethype in Mexico want het lied werd massaal gedeeld op Twitter en Facebook. De 20-jarige Curly kwam met een tegenreactie en schreef een eigen lied voor de Mexicanen. Het nummer werd binnen no-time bijna 1,3 miljoen keer bekeken. Een hit was geboren.

Curly krijgt momenteel nog steeds reacties van Mexicanen via haar Facebookpagina. Ze is er nog niet van overtuigd dat Oranje de op wraak beluste Mexicanen woensdagavond weer een lesje nederigheid zal leren.

Bekijk de originele video van Curly hieronder. Het anti-Oranjelied van het Mexicaanse meisje is hier terug te zien.