Goede voornemen van Evelien voor 2015

De presentatrices van Hart van Nederland gaan 2015 beginnen met een goed voornemen. Evelien gaat proberen om een maand lang geen suiker te eten.

Sinds we met de meiden van Hart hebben afgesproken iets aan onze gezondheid te doen in het nieuwe jaar, ben ik volledig in paniek. Ik riep iets te enthousiast dat ik niet zou snoepen. Met als gevolg dat ik nu, zelfs vlak voor het eind van het jaar al geobsedeerd ben door zoetigheid. De sticky toffeecake waarvan een kwart over was na kerst, is in mijn maag beland, chocolade spreekt me in mijn dromen toe: “Dat lukt je nooit”.

Twee redenen waarom het me wel gaat lukken. 1. Ik hou van wedstrijdjes en spelletjes. Ik hou er nog meer van als ik ze win. Ik zie deze uitdaging dan maar als een spelletje. 2. Ik ben niet alleen. Wat zal het gezellig worden in de kleedkamer van Hart, als je even kan toegeven dat het zo moeilijk is.

En misschien ben jij wel nummer 3. Degene die met me mee doet. Geen zoetigheid bij de koffie, tussendoor of ‘s avonds op de bank. En grondig onderzoeken hoe blij we ervan worden. En dat delen met heel Nederland. Want, gedeelde smart(ie), is halve smart(ie).

Wil jij Evelien helpen door met haar mee te doen? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie naar hart@sbs.nl. Misschien volgen we jou dan wel terwijl je haar door januari heen loodst!

LEES OOK: De goede voornemens voor 2015 van de andere HvNL-presentatrices