Gezocht: kopie van Teddybeer voor zieke Thom

De 1-jarige Thom heeft een hersentumor en de doctoren durven niet te zeggen hoelang Thom nog leeft. Zijn oom Ted is op zoek naar exact dezelfde teddybeer die zijn neefje al heeft.

De teddybeer is tijdens het ziekbed van Thom altijd bij hem. Het is de bedoeling dat de beer die Thom nu heeft meegaat in het grafje. De kopie wil oom Ted graag aan de ouders geven als herinnering. Ted is via Twitter gestart met de zoektocht naar de kopie. Inmiddels heeft Ted al veel foto’s binnen van beren die lijken op die van Thom, maar dezelfde beer zit er nog niet tussen. “Het zou fijn zijn als de exacte kopie er zo snel mogelijk is, dan is de beer ook echt bij Thom geweest en is er voor de ouders ook meer binding met de beer. Dan hebben zij een aandenken.”

Het beertje lijkt oud, maar is gekocht toen Thom al geboren was. Waar de beer precies gekocht is, weten de ouders van Thom niet meer. De zoektocht wordt bemoeilijkt, omdat het label van de beer af is gehaald. Uniek zijn de donkerbruine oortjes. De beer is ongeveer 20 centimeter groot.