Tiener auto ingetrokken door trio

De recherche is een onderzoek gestart naar de gijzeling van een 15-jarige Dongense jongen. Hij werd rond 03.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag door drie mannen in een auto meegenomen en even later vrijgelaten

Drie Dongense vrienden (15, 15 en 16) fietsten vanuit Rijen naar huis na een cafébezoek. Bij het Hesselpad werden zij van hun fietsen getrokken door drie mannen. De daders droegen bivakmutsen. Onder bedreiging en met geweld trokken de drie de 15-jarige jongen mee in een donkere auto van een ouder model. Daarop reden zij weg. De twee vrienden van de jongen meldden de gijzeling bij de politie. Deze ging op zoek naar de wagen met daarin de drie gijzelnemers en de Dongenaar. Tijdens deze zoektocht kreeg de politie enige tijd later een telefoontje dat de jongen tussen Oosterhout en Dorst uit de auto was gezet. De politie heeft de jongen opgehaald en gehoord en thuis afgezet.

Het onderzoek in deze zaak is gaande. De politie verzoekt getuigen die iets hebben gehoord of gezien zich te melden via 0900-8844.