Slager beroofd van dagopbrengst

De 50-jarige eigenaar van een slagerij aan de Everjachtstraat in Tilburg is zaterdag na sluitingstijd het slachtoffer geworden van een overval. Twee mannen met integraalhelm sloegen de slager op straat neer en gingen er met de dagopbrengst van door.

Nietsvermoedend liep de slager na sluitingstijd, tegen 18.00 uur, met de dagopbrengst via de Everjachtstraat de Eendenjachtstraat in de richting van zijn geparkeerde auto. Vanuit een brandgang liepen de twee mannen op hem af. Beiden droegen een integraalhelm. Op enkele meters afstand zag het slachtoffer dat de mannen een vuurwapen bij zich hadden. De slager trachtte te vluchten. Tijdens zijn vlucht voelde hij dat hij van achteren geslagen werd en kwam hij in de Eendenjachtstraat ten val. De overvallers pakten vervolgens zijn geld en andere goederen en vluchtten weg via de brandgang. Per onverlichte zwarte scooter reden ze vervolgens weg richting de Europalaan.

Nadat het personeel van de slagerij alarm had geslagen, kamden meerdere politie-eenheden de buurt uit. Ook stuurde de politie een SMS-Alert uit. De zoektocht leidde vooralsnog niet tot een arrestatie. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben contact op te nemen via: 0900-8844.