Mogelijke doorbraak in zaak Farida

De politie voert woensdag een groot onderzoek uit rond de woning van de 34-jarige man die verdacht wordt in de verdwijningszaak van Farida Zargar. Volgens het OM is er een melding binnengekomen dat er ‘iets onder de schuur zou liggen’. Wat er precies zou liggen wil de woordvoerster van het OM niet zeggen.

Een ooggetuige heeft woensdag rond kwart voor twee ‘s middags aan onze redactie laten weten dat tijdens de zoekactie een lege badkuip onder de schuur vandaan is gehaald. Of het voorwerp iets met Farida’s verdwijning te maken heeft, wordt onderzocht. Ook zou er een lijklucht hangen, vertelt de ooggetuige. De Forensische Opsporingsdienst maakt woensdagmiddag foto’s van wat mogelijk resten van een stoffelijk overschot zijn, meldt de ooggetuige onze redactie.

De 22-jarige Farida is al ruim een jaar vermist. Onlangs werd de 34-jarige man uit Spijkenisse gearresteerd. Er wordt vermoed dat hij iets met de verdwijning van de vrouw te maken heeft. In zijn huis zijn spullen van Farida gevonden, waaronder haar paspoort. De politie houdt er sterk rekening mee dat zij niet meer in leven is.