Uw Nieuws: stormfoto's

Op verschillende plaatsen in ons land leverde de eerste winterse storm nogal wat overlast op.

Vooral bomen bleken niet tegen tegen de windstoten bestand. Maar ook op andere manieren leverde het weer overlast op. Een kleine greep uit de inzendingen:

Hilda Brinkman mailde ons een foto van een ontwortelde boom langs de waterkant in het centrum van Haarlem. Danielle Straathof stuurde ons ook een foto van een omgewaaide boom, maar dan in haar tuin, en die van de buren.

Gerrit Harmsen had geluk. Hij was met zijn bestelbus onderweg naar Oudewater en was net voorbij de boom die op de weg viel. De familie Berkouwer uit Waddinxveen stuurde ons een foto van een boom die op een schuurtje landde.

En we kregen een foto van de Jacob Gerritstraat in Delft, want die straat werd afgesloten vanwege rondvliegende dakpannen, zo mailde Mandy Schreve. Al het winkelpersoneel moest daarom urenlang binnen blijven.

Donnie van de Wiel liet ons weten dat aan de aan de Oudedijk te Odiliapeel een grote boom is omgewaaid. Dat moet een stevige windstoot zijn geweest, want een paar weken geleden zijn alle bomen langs de weg volgens Donnie nog geïnspecteerd door een bomendeskundige.