Straatrovers slaan twee keer toe in Waterwijk

Donderdagavond en vrijdagavond werden twee stellen door twee straatrovers beroofd.

De berovers, gewapend met een mes en een vuurwapen, dwongen hun slachtoffers geld en andere spullen af te geven. De recherche van District Noord heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Donderdagavond rond 21.00 uur werd een stel aan de Hooidamsloot plotseling door twee gewapende mannen bedreigd. Ze dwongen de man en vrouw tot afgifte van geld waarna de dieven wegrenden. De man raakte hierbij lichtgewond.
Vrijdagavond rond 22.00 uur werden een ander echtpaar slachtoffer van een beroving door eveneens twee met een mes en vermoedelijk vuurwapen gewapende mannen. Na de beroving, waarbij niemand gewond raakte, renden de verdachten weg in de richting van de Wittezeestraat. Omdat de locaties dichtbij elkaar liggen en ook de signalementen van de straatrovers meerdere overeenkomsten hebben houdt de recherche er rekening mee dat het dezelfde daders betreft. Behalve een onderzoeksteam van de recherche heeft de technisch forensische recherche sporenonderzoek verricht. De recherche van District Noord is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gehoord of gezien hebben dat te maken kan hebben met deze twee brutale straatroven. De daders voldoen aan het volgende signalement:

– twee mannen in de leeftijd van 17- 25 jaar
– negroïde of in ieder geval donkere huidskleur
– donkere kleding
– een dader met een baseballpet met daarover heen mogelijk een capuchon

Getuigen kunnen zich melden via: 0 9 0 0 – 8 8 4 4
Anoniem reageren kan ook! Ken jij de dader maar de dader kent jou ook?
Meld Misdaad Anoniem via : 0 8 0 0 ? 7 0 0 0