Gewonde bij verkeersruzie

In het Friese Lemmer is een gewonde gevallen bij een verkeersruzie. Oorzaak van de woede-explosie zou een voorrangskwestie zijn geweest. De politie zoekt ooggetuigen van het voorval.

Volgens de 21-jarige bestuurder uit Lemmer werd hij op de Visserburen door een onbekende bestuurder in een rode auto klemgereden. Deze laatste man stapte uit en trok het portier van de Lemster open. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee over een voorrangssituatie.

Al snel zou er nog iemand uit de rode auto zijn gestapt. Deze persoon pakte een zaklamp uit de kofferbak en viel de de 21-jarige hiermee aan. Hij sloeg dwars door de autoruit heen. Het slachtoffer werd geraakt door de lamp en rondvliegend glas. Om te voorkomen dat de ruzie nog meer uit de hand zou lopen is de 21-jarige Lemster weggereden.

De politie komt graag in contact met de bestuurder en de passagier van de rode auto. Daarnaast zoekt de politie getuigen van deze mishandeling en vernieling. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900 ? 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 ? 7000.