112

Moeder verongelukte Loes: 'Toen onwerkelijk, en nu nog steeds'

De moeder van de verongelukte Loes uit Epe spreekt op Facebook haar dank uit voor de steun die de familie de afgelopen weken gekregen heeft. “Al weer 20 dagen geleden dat Loes vermist raakte. Toen onwerkelijk, en nu nog steeds. Meer dan het over ons heen laten komen kunnen we nog niet en hoe het verder gaat zullen we zien.”

De 18-jarige Loes kwam na een avond stappen niet thuis. Ze bleek met haar elektrische fiets tegen een boom gereden te zijn. “Hoe ontzettend wreed en oneerlijk dit ook is, we hebben hierdoor ook met een heleboel fijne, lieve mensen kennis mogen maken. En we gaan ongetwijfeld mensen vergeten te noemen, want er zijn zo veel persoonlijke contacten geweest die betekenis voor (een van) ons hebben gehad.”

‘Positief en verbindend’

Ze vervolgt: “Als ik hoor hoe positief en verbindend ze bij iedereen is geweest, hoop ik dat iedereen hier een klein deel van vasthoudt en uitdraagt. Zo wordt ze nooit vergeten, en wordt de wereld weer wat verdraagzamer en mooier. Klinkt nogal zweverig, maar is wel op dit moment mijn gevoel.”

Lees hieronder het bericht van de moeder van Loes