Terug

Volg Hart van Nederland

Moeder van roze teddybeer gezocht

Moeder van roze teddybeer gezocht

nieuws

29 jan 2017, 22:51

Wie is haar roze teddybeer kwijt? Dat vragen Hylke en Sander zich af. Ze vonden het pluche beertje in hun huurauto in Zuid-Afrika. Omdat Hylke zich levendig kan voorstellen hoe het moet zijn om als klein meisje je geliefde knuffel kwijt te zijn, startte ze een zoektocht. Helaas werkte het autoverhuurbedrijf niet echt mee om de vorige huurders van de auto te traceren. Hylke en Sander besloten de teddybeer tijdens hun reis in het Kruger National park mee te nemen en op diverse plaatsen en met diverse dieren te fotograferen of te filmen en de resultaten online te zetten. Uit de hele wereld hebben ze al reacties gehad maar helaas nog niet van het meisje dat de knuffel verloren is. Bekijk Hylke's volledige filmpje hieronder

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.