Bryan (16) stap dichter bij wereldfaam als Trobi

Draaien op de grootste festivals en in de hipste clubs ter wereld. Het is een droom voor vele wannabe-dj’s. Voor de 16-jarige Bryan du Chatenier a.k.a. dj Trobi uit De Lier kan het zomaar werkelijkheid worden. Hij sleepte onlangs een felbegeerd contract binnen bij Spinnin’ Records, het grootste dj-label ter wereld.

Supersterren Martin Garrix, Afrojack en Hardwell brachten nummers uit bij Spinnin’ Records. De jonge Bryan had maar een doel: een deal met dit grote label. Al op zijn achtste begon Bryan met plaatjes draaien. Na een aantal jaar draaide hij op schuurfeesten in het Westland. Vorig jaar benaderde hij dj Peter Gelderblom: “Bryan heeft mij echt gestalkt, of ik naar zijn muziek wilde luisteren. Toen ik uiteindelijk wat van zijn tracks beluisterde, was ik blown away. Dit was steengoed!”

Bryan sloot zich aan bij Temazo Music Group van Gelderblom. Na een jaar intensieve begeleiding van manager Peter Gelderblom tekende hij deze maand een ‘unieke overeenkomst’ met het label uit Hilversum. Gelderblom: “Ik blijf zijn manager, Spinnin’ zorgt voor de totale begeleiding. Alles om ervoor te zorgen dat Trobi de nummer 1 dj ter wereld wordt. Hij heeft het in zich: ik zie in hem een wereldster.”

Het laatste nieuws