Vader slachtoffer vliegramp schrijft Poetin emotionele brief

De vader van de 17-jarige Elsemiek de Borst, die slachtoffer is geworden van de vliegramp, heeft de Russische premier Vladimir Poetin een emotionele brief geschreven. Onderstaand de brief die vader Hans de Borst schreef na de vliegramp, waarbij zijn dochter en ex-vrouw om leven kwamen.

__________________________________________________________________________________________

Zeer bedankt meneer Putin, leiders separatisten of Oekrainse regering !

Voor het vermoorden van mijn lieve en enige kind , Elsemiek de Borst !

Zij was 17 jaar oud, 5 gymnasium leerling op het Segbroek college in Den Haag en op weg naar vakantie in Maleisie, samen met haar broertje, moeder (mijn ex-vrouw) en stiefvader.

Elsemiek zou volgend jaar eindexamen doen, samen met haar beste vriendinnen Julia en Marina en deed het goed op school ! Ze wilde daarna naar de TU Delft om bouwkunde te gaan studeren, ze had er veel zin in !

Ze is er plotseling niet meer ! Uit de lucht geschoten in een vreemd land waar oorlog gaande is !

Heren bovengenoemd, ik hoop dat u trots bent o.a. haar jonge leven overhoop geschoten te hebben, en dat u morgen weer relaxed in de spiegel kunt kijken !

Ik hoop dat u dit berichtje , misschien in het engels vertaald (wat u als intelligente heren prima kunt lezen ) binnenkort zult kunnen lezen !

Nogmaals dank !

Met vriendelijke groet,

Elsemieks vader Hans de Borst te Monster, wiens leven geruineerd is!

 

Ps meneer Putin: ik hoop dat uw intense gesprek met onze polderpremier Rutte u de ogen heeft geopend !! Ik weet dat u onder de indruk bent hiervan en zou het stoer van u vinden als u initiatief zou nemen met Russische militairen het rampgebied te bewaken zodat NL deskundigen alles nauwgezet kunnen uitzoeken ! Bij voorbaat dank _________________________________________________________________________________________

Vanavond in Hart van Nederland het hele verhaal, om 22.30 uur op SBS6. Op de onze website het hele dossier over de vliegramp in Oekraïne.

 

Het laatste nieuws