Moeder dode baby in bewaring

De 19-jarige vrouw uit Breda die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een baby is door de rechter-commissaris van de rechtbank in Breda in bewaring gesteld

Zeker is dat de vrouw nog zes dagen, tot donderdag, vastzit. De politie is zondag 25 juli een onderzoek gestart, nadat een andere bewoner van het huis in de Haagse Beemden melding maakte van een gevonden babylijkje. De baby is vermoedelijk geboren uit een zwangerschap, die de vrouw verborgen heeft gehouden, vorig jaar.

Op zaterdag  24 juli baarde de vrouw een gezonde baby, over wie Jeugdzorg zich momenteel ontfermt.

  Breda, 30 juli 2010
Moeder dode baby in bewaring gesteld

De 19-jarige vrouw uit Breda die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een baby is door de rechter-commissaris van de rechtbank Breda in bewaring gesteld. De vrouw zit in ieder geval nog zes dagen vast, tot en met donderdag.

De politie is zondag 25 juli een onderzoek gestart, nadat een andere bewoner van het huis in de Haagse Beemden melding maakte van het aantreffen van het babylijkje. Deze baby is vermoedelijk vorig jaar uit een verborgen zwangerschap van de jonge moeder geboren. De vrouw baarde op zaterdag 24 juli thuis een baby, die in goede gezondheid verkeert. Jeugdzorg ontfermt zich momenteel over deze baby. 

Het gezin en de verdachte worden begeleid door hulpverleners.

Het laatste nieuws