Getuigen zedenmisdrijf gezocht

Een 21-jarige vrouw werd zondagochtend 18 juli j.l. rond vijf uur op de Weerijssingel in Breda slachtoffer van een ernstig zedenmisdrijf. Getuigen die iets hebben gezien wat met dit misdrijf te maken kan hebben, worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Het 21-jarige slachtoffer uit Breda liep in de nacht van 18 juli vanuit de Bredase binnenstad via de Van Goghstraat en de Weerijssingel naar huis. Ter hoogte van de juwelierszaak werd ze bedreigd door een man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De dader dwong haar mee te lopen naar een klein steegje dat uitkomt op de parkeerplaats van de flat op de hoek van de Weerijssingel en de Julianalaan. Daar heeft hij de jonge vrouw misbruikt.

Het slachtoffer is vervolgens naar een woning gerend aan de Bernhardlaan waar de bewoner alarm heeft geslagen. De politie heeft in de steeg kleding van het slachtoffer aangetroffen en met een speurhond de omgeving afgezocht. Het slachtoffer verklaarde dat de dader een zwart jack aan had, ook droeg hij een spijkerbroek. Zijn gezicht had hij bedekt.

Het intensieve politieonderzoek heeft tot op heden nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. De politie vraagt mensen die aanslaan op het signalement zich te melden bij de politie. Dat kan via 0900-8844. Mensen die meer weten over het zedenincident, maar liever anoniem blijven, kunnen zich melden bij de stichting M. via telefoonnummer 0800-7000.

Het laatste nieuws