Spannende reddingsoperatie nadat geit het hogerop zoekt

In Griekenland heb je veel mooie natuurlijke fenomenen die je in veel landen ook hebt; prachtige stranden, steile kliffen, en mooie wandelroutes in de bergen. Maar in Griekenland heb je ook iets dat je niet zo snel gaat tegenkomen in andere landen; hangende geiten. Ja, je leest het goed; hangende geiten.

In deze, al oudere video, lopen twee vrienden in de Griekse natuur als zij plots een geblaat horen. Op zich niets vreemds, er lopen genoeg geiten rond in het gebied. De geblaat houdt niet op en de jongens gaan op onderzoek uit. als ze iets verder lopen zien de twee een geit vast zitten met zijn hoorns in een stroomkabel. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet helemaal duidelijk.

Terwijl het beestje er hulpeloos hangt bellen de jongens hun vrienden die gewapend met ladders heet beestje willen redden. Eenmaal aangekomen moeten zij improviseren om het dier weer omlaag te krijgen, wat nog een hele klus is.

De geit lijkt niet erg dankbaar te zijn na zijn redding, het dier kijkt niet eens om naar zijn redders, het kan ook zijn dat hij de hoorn uit zijn kop schaamt.

 

Het laatste nieuws