Man ontkomt aan vuurzee van brandende camper Haaren

Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag ontkomen aan een vuurzee van zijn brandende camper in Haaren. Rond vijf over vier in de nacht kreeg de brandweer de melding van een autobrand aan de Driehoeven in het Noord-Brabantse Haaren.

Bij aankomst van de brandweer stond een bus, welke omgebouwd was tot camper volledig in brand op de parkeerplaats tegenover de een supermarkt. De eigenaar van de camper die in de camper lag te slapen, merkte zelf de brand op en kon zich zelf op tijd in veiligheid brengen.

De camper die volledig in lichter laaien stond werd door de Haarense brandweer snel geblust, maar ondanks de snelle inzet van de brandweer bleef er van het voertuig helemaal niets over. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, kort de melding van de brand, verstuurde de politie een Brugernet-bericht uit, waarin zei vroeg om te bellen als er verdachte zaken waren gezien, die met de brand te maken konden hebben.

De eigenaar van de camper, lag in zijn camper te slapen nadat hij terug was gekomen van een feest in een café in Haaren. De man mag van zeer veel geluk spreken, dat hij de brand zelf heeft ontdekt en tijdig weg heeft kunnen komen.

Het uitgebrande voertuig is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Beeld: Reality Photo

Het laatste nieuws