Jonge crimineel (19) houdt Limburg in zijn greep

Limburg is in de ban van een jonge oplichter. De 19-jarige Stan T. uit Vlodrop zou al rond de 700 honderd mensen hebben belazerd. Hij verkoopt dure voetbalkaarten die hij vervolgens nooit levert, biedt auto’s te koop aan die niet bestaan of doet bestellingen bij winkels terwijl hij geen cent te besteden heeft.

Als de jonge oplichter op het matje wordt geroepen door zijn slachtoffers, dan geeft hij zich valselijk uit voor Guus Pronk, de president van Satudarah South. “Ik weet heus wel dat onze motorclub niet overal een even goede naam heeft, maar ik wil mensen wel laten weten dat wij dit echt niet zijn. Hij misbruikt mijn naam om mensen onder druk te zetten en daar wil ik graag een stokje voor steken”, aldus Guus Pronk.

Het OM werkt aan de zaak en gaat de jongen dagvaarden. Intussen proberen zijn slachtoffers de schade te beperken en anderen te waarschuwen voor deze doortrapte pubercrimineel.

Denkt u slachtoffer te zijn geworden van Stan T. en wilt u aangifte doen? Roland Kessels adviseert u het zogenaamde BVH-nummer bij de zaak te vermelden. Dit is 2016-079637.

Wilt u (eerst) meer informatie van Roland zonder direct de politie in te schakelen? Mail dan naar rob.tjeerdsma@mail.com

Bekijk hieronder het item met de reactie van Pronk

 

Het laatste nieuws