‘Wraakvader’ Mario H. langer vast

Mario H, de 51-jarige vader uit Helmond die het heft in eigen hand nam door de belager van zijn dochter op te zoeken en te mishandelen blijft voorlopig vastzitten.

De rechtbank in Den Bosch verlengde donderdag zijn voorarrest met nog eens twee maanden. H mishandelde op 19 januari Jack S. – een voormalig tbs-er- omdat die zijn tienerdochter via social media stalkte. Mario H. wist hem te traceren en sloeg hem meerdere keren met een metalen schep. Daarbij liep S. onder meer botbreuken op.

Justitie verdenkt H. nu van poging tot doodslag. Ook zijn slachtoffer Jack S. zit nog vast. Hij werd door de politie gezocht omdat hij de voorwaarden schond van zijn invrijheidstelling waarvoor hij in november voor had moeten komen.

Teleurgesteld

De ex-vrouw van Mario, Nathalie, is erg teleurgesteld, omdat het behoorlijke impact heeft op haar gezin. Eigenlijk zou Mario over paar dagen vrijkomen, maar nu is het weer verlengt met twee maanden. “Ik moet het dadelijk mijn kinderen vertellen, maar ik zie er behoorlijk tegenop, omdat ik hun teleurstelling zie. Mario gaat daarnaast hoger beroep aantekenen tegen de uitspraak”, aldus Nathalie.

 

 

Het laatste nieuws