Home > Schoten bij inval Easy Life

Schoten bij inval Easy Life

Bij de inval, woensdag in het huis van de directeur van beleggingsadviesbureau Easy Life in Heeze, is geschoten. De politie wil niet zeggen hoeveel kogels er zijn afgevuurd en waarmee. Dat meldt Omroep Brabant woensdag.

Wel zegt ze desgevraagd dat er niemand gewond is geraakt en dat de schutter een man van 32 jaar oud uit Eindhoven is. Hij zit vast en het wapen waarmee hij heeft geschoten, is in beslag genomen. De politie zoekt uit of de man bewust heeft geschoten of dat het wapen per ongeluk is afgegaan.

Het is niet bekend of de man ook betrokken zou zijn geweest bij de praktijken van Easy Life. Medewerkers van het Helmondse bedrijf zouden beleggingsgelden van zo’n vijfhonderd mensen gedeeltelijk voor privé-doeleinden hebben gebruikt. Easy Life had 33 miljoen euro in beheer.

Bij invallen van de politie, Justitie en de Fiscale Inlichtingen- en Opsporings Dienst werden woensdag drie mensen aangehouden. John Wolbers, de directeur van Easy Life, zat hier niet bij. Hij verbleef op een vakantieadres in Portugal.

Deel dit