Home > Nederland > Friesland > Automobiliste mishandeld

Automobiliste mishandeld

Een 45-jarige automobiliste uit Wijckel (Friesland) is dinsdag door een nog onbekende man mishandeld. Zij is met hoofdletsel en een verwonding aan haar hand naar het ziekenhuis in Leeuwarden gebracht.

De vrouw reed dinsdagavond van Sneek naar Wijckel toen ze het gevoel kreeg te worden gevolgd. De achteropliggende automobilist begon te bumper kleven en gaf na enige tijd lichtsignalen af. Hierop stopte de automobiliste bij een bushokje en opende het raampje van haar portier. De man die inmiddels was uitgestapt, probeerde de vrouw door het raampje naar buiten te trekken.

Het slachtoffer werd tegen haar hoofd geslagen en sloeg met haar hoofd meerdere malen tegen de portierstijl. Door haar auto in de eerste versnelling te zetten kon ze langzaam wegkomen. Wel lukte het de man om haar nog een keer tegen haar hoofd te trappen. De vrouw heeft de politie een duidelijke beschrijving van de man kunnen geven. Ook zag zij een tweede man die bij het voertuig van de verdachte stond te wachten.

De politie heeft de omgeving afgezocht op zoek naar de mannen en het voertuig, maar heeft nog geen aanhoudingen verricht.

Foto: Archief Hart van Nederland.

Deel dit