Schietpartij in woning Arnhem

De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij in een woning aan de Dragonstraat in Arnhem. De 47-jarige bewoonster raakte daarbij gewond. De politie verzoekt getuigen zich te melden, want van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Omstreeks 15.45 uur kwam de melding van de schietpartij binnen bij de politie. Even daarvoor zouden drie onbekende mannen via de achterzijde de woning zijn binnengedrongen. Eenmaal binnengekomen, zouden zij de 47-jarige bewoonster direct in haar been hebben geschoten. Vervolgens zijn de daders er, wederom via de achterdeur, vandoor gegaan. Zij zijn gevlucht in onbekende richting. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie is direct een onderzoek gestart. Zo wordt er technisch onderzoek verricht in en rondom de woning en is de politie momenteel bezig met een buurtonderzoek. Op dit moment is nog onduidelijk wat het motief van de schietpartij is.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar 0800-7000.

Het laatste nieuws