Nog 2 drugsverdachten aangehouden

De politie heeft dinsdag twee nieuwe verdachten aangehouden in de Roosendaalse drugszaak, waarin twee weken geleden al vijf mensen gearresteerd werden.

De arrestanten zijn een 34-jarige Roosendaler, die in zijn woning in de wijk Kortendijk werd aangehouden, en een 30-jarige inwoner van ‘s-Hertogenbosch, die dinsdag in zijn woonplaats werd gearresteerd. Bij de aanhoudingen werden enkele kilo’s softdrugs gevonden en in beslag genomen.

Bij een grootschalige rechercheactie werden 13 juli op drie locaties in Roosendaal vijf personen aangehouden. Zij zitten momenteel allen nog vast. Hoofdverdachte in deze zaak is een 32-jarige Roosendaler die ervan verdacht wordt geruime tijd op grote schaal te hebben gedeald in softdrugs en geld te hebben witgewassen. De twee verdachten die vandaag zijn aangehouden, worden gezien als contacten van de hoofdverdachte.

Met het onderzoek en bijbehorende aanhoudingen willen politie en justitie een vuist maken tegen drugdealers die denken onaantastbaar te zijn en met nogal wat uiterlijk vertoon boven de wet te kunnen leven.

Het laatste nieuws