Politie zoekt getuigen steekpartij

De politie in Den Haag zoekt getuigen van een zinloze steekpartij. Een man liep daarbij een snijwond op van ongeveer vijf centimeter ter hoogte van de mond.

Het voorval deed zich vrijdag voor toen een automobilist uit de Q Park-parkeergarage aan de Lutherse Burgwal reed. De man zag een voetganger van rechts aan komen en stopte.

Op het moment dat de voetganger het voertuig passeerde gaf deze een harde klap op de motorkap en begon met luide stem te schelden tegen de bestuurder. De bestuurder draaide zijn raam naar beneden en vroeg aan de man waarom hij zo boos was.

De man liep naar de bestuurder toe, pakte een mes en maakte een snijbeweging in de richting van het gezicht van de bestuurder, waarbij de man de snijwond opliep.

Hierna rende de man weg in de richting van de Grote Marktstraat. Het slachtoffer is door de GGD behandeld.

De verdachte heeft het volgende signalement: vermoedelijk Noord Afrikaanse afkomst, lengte 1.80-1.90 mtr, leeftijd 24-26 jaar. Hij droeg een muts of baseball cap met klep naar voren; donkere (mogelijk) leren jas zonder bontkraag en een vale donkerblauwe spijkerbroek.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Belt u dan met de politie van Bureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Het laatste nieuws