Horrortandarts laat spoor van vernieling achter

Tientallen tandartspatienten uit Zwijndrecht en omgeving zijn het slachtoffer geworden van Isabella M., Zij heeft zich ontpopt als een ware horrortandarts.

Ze heeft enorme medische fouten gemaakt en flink gesjoemeld met rekeningen. Isabella M. is inmiddels met de noorderzon vertrokken. Het werd haar te heet onder de voeten, toen patienten verhaal wilden komen halen. Ria Dubbeldam is een van die patienten. Haar gebit is volledig verruineerd. Om alle schade te herstellen moet ze een kleine 12-duizend euro op tafel leggen en dat ze niet heeft.

Een woordvoeder van Isabella M. liet ons weten dat zij gevlucht is vanwege de vele bedreigingen. Zojuist heeft zorgverzekeraar Trias bekend gemaakt dat zij haar klanten wil bijstaan.

Reactie Trias:

“Gezondheidsverzekeraar Trias vind het oprecht héél erg vervelend voor alle gedupeerden in deze kwestie. Uit een eerste inventarisatie blijkt dat zo’n vijftig Trias-klanten zijn getroffen. Het merendeel in financiële zin; een klein gedeelte lijkt in medisch-inhoudelijke zin tekort gedaan. Hoewel formeel alleen de polis onze leidraad is willen we onze klanten niet in de kou laten staan. Een eenheidsoplossing is er niet; ieder geval is uniek. Daarom willen we voor iedere individuele gedupeerde klant – als zij dat wensen – de tijd nemen om te kijken of we juridische bijstand of andere steun kunnen bieden. We horen het graag als onze klanten zich gedupeerd voelen en roepen hen op zich te melden zodat we hen kunnen helpen.”

Het laatste nieuws