Hardlopertje aangevallen

Angstige momenten voor een 15-jarige hardloper in Doorn. Hij werd afgelopen dinsdagavond aangevallen door een onbekende man

Terwijl hij bij een bushalte rek- en strekoefeningen aan het doen was, zag hij dat vlakbij hem een auto geparkeerd stond met daarin een persoon met een grijze capuchon op. De jongen besteedde daar verder geen aandacht aan en liep verder.

Ongeveer tien minuten later rende de jongen over de Keizersweide. Hij hoorde iemand roepen en zag dat de man met de grijze capuchon zijn kant op kwam lopen en vervolgens op hem afrende. De man viel hem met opgeheven arm aan en de jongen pakte hem bij zijn arm beet, draaide de man aan zijn arm naar beneden, waarna de man op de grond terecht kwam. Toen zag de jongen dat de man een steekwapen in zijn handen had. Daar schrok hij zo van dat hij zonder om te kijken hard wegrende.

Het slachtoffer heeft geen idee waarom hij door de man werd aangevallen. De verdachte was een man van ongeveer 1.85 meter met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte bodywarmer, had een grijze capuchon op, een spijkerbroek en witte sportschoenen.

Het laatste nieuws