Echtpaar slaapt al week in tracktor

Al een week brengen de 59-jarige Peter Osse en zijn elf jaar jongere vrouw Anja Graver uit Denekamp de nachten door in de trekker. Dit meldt de Turbantia dinsdag.

Osse en zijn vrouw verlieten naar eigen zeggen hun huis in Denekamp na een uit de hand gelopen ruzie met hun buurman. “We zijn doodsbang voor hem” , zei Osse, toen hij gisteren met de trekker bij de Rabobank in Almelo stond.

Beiden hebben een spierziekte en zeggen de kou ‘s nachts nauwelijks aan te kunnen. De Denekamper, die eerder in Losser en Ootmarsum woonde, zegt dat hij Dinkelborgh Wonen om een ander huis heeft gevraagd. “Maar ik krijg geen medewerking”, aldus Osse, die maar wat rondrijdt in Twente.

Burgemeester Willeme zegt dat de gemeente Osse heeft helpen verhuizen van Ootmarsum naar Denekamp. In Ootmarsum had de man problemen met de buurt. In Denekamp voltrok zich hetzelfde met de naaste buurman. Volgens Willeme is Osse een andere woning aangeboden maar daarvan wil hij geen gebruik maken. ” Een moeilijk en triest geval.”

Het laatste nieuws